21 Aralık 2009 Pazartesi

Göztepe:3 İstanbulspor:1

.
Cumartesi gecesinin verdiği rahatlıkla gecenin bilmamkaçında yatıp sabah erken kalkmak,uykulu bir şekilde evden çıkmak,albatrosta bira ve tezahüratlar eşliğinde uykuyu açmak ve maçın ilk yarısında Sarıyer'in 1-0 öne geçtiğini duymak...
Herşey güzel gidiyordu.
Recep sahanın en iyisiydi.Diğerleri ona ayak uyduruyordu.Sene başından beri isteksiz dediğim Hüseyin bile istekliydi.
Maçın ilk yarısı 1-0 'lık üstünlüğümüzle bitip,Yusuf Ziya Öniş 'ten de gelen 1-0 lık Sarıyer galibiyeti bal-kaymak kıvamı aldı tribünde.Akabinde 2-0,2-1 ve skorun 3-1 e gelmesi bu maçın bittiğini ve kulakların artık tamamen İstanbula çevrildiği dakikalarda Sarıyer maçının 2-2 bittiğini öğrenmek nasıl bir duygu anlatamam.Ne zaman 2-1 oldu,nasıl 2-2 bitti soruları eşliğinde eve geldik.
Bundan sonra bizim yapmamız gereken Tepecik Bld spor'u deplasmanda yenip Turgutlu-Akhisar maçında Akhisar galibiyetini beklemek.Çok zor bir ihtimal.Bugün Akhisar sahasında Fethiye'ye yenilirek namağlup ünvanını kaybetti.Bolca da sarı kart görmüşler öğrendiğim kadarıyla.
Klasmandan devam etsek bile her zaman hatırlattığım gibi yine hatırlatıyorum ocak ayı ara transfer dönemine çok az kaldı.İlgiye,bilgiye efendim..

Hiç yorum yok: