28 Aralık 2009 Pazartesi

Göztepe Yükselme Grubunda

.
Pazartesi günü sabah erken saatte bir iş görüşmem olması sebebiyle bu deplasmana gidemedim.Giden arkadaşlarımız için zaten tek gaye Göztepemizin İstanbulda yalnız kalmaması,Play-off'lar olur yada olmaz armanın orada en iyi şekilde temsil edilmesiydi.Kalırsakta bal-kaymak olurdu.
Biz gidemeyenler sık sık İstanbula telefon açıp durduk.Bir taraftan da Turgutludan haber almaya çalıştık.Turgutlu-Akhisar maçı uzunca bir süre rutin seviyede berabere gitti.
Bizim maçın 0-2 'den biranda 2-2 ye gelmesi moralleri bozdu.İstanbuldan gelen 3. gol haberinden sonra Turgutlu'dan da bir gol haberi geldi.Akhisar penaltı golüyle öne geçmişti.Tam sevinç yumağı oluşturmuşken Tepecik-Göztepe maçı biranda 3-3 oluverdi.Herşey tam istediğimiz gibi giderken işler biranda karıştı.Ama Göztepe'nin bu maçı alacağına yürekten inanmıştım.Sezon başından beri ilk kez deplasmanda 3 gol atan takım 4. 'yüde atacaktı.Dakikalar hızla ilerlerken,kulaklar aynı zamanda da Turgutludayken Göztepe 3-4 öne geçti.Rüya gibiydi herşey.Maç bu skorla biterse Göztepe Play-off'lardaydı.Haydi Göztepe,dayan Akhisar derken baklavanın üzerine konan bir parça kaymak gibi Akhisar'ın 2. golü geldi.Ve Efsane Göztepe'miz 1. Lig Bank Asya lig'ine bir adımlık mesafeye geldi.
Maçın bitimiyle birlikte Güzelyalıda klakson sesleri yükselmeye başladı.Bu taraftar ne kadar çok özlemiş başarıyı,kutlama yapmayı.Eski günlerde olduğu gibi Güzelyalıda esnafından öğrencisine,kadınından erkeğine herkesin yüzü gülüyordu.Meşalelerden biri sönmeden diğeri yandı.Kulüp binasının Mithatpaşa caddesine bakan tarafına Şampiyon Göztepe bayrağı asıldı.Biraz erken bile olmasına rağmen ne güzel birşey Güzelyalıda ortamın böyle olması,şampiyon Göztepe pankartlarının evlerden dışarıya çıkması.Dedim ya;gerçekten özlemişiz böyle şeyleri.
Artık yükselme grubundayız.Takımda eksikler çok.Bana göre kale hariç her mevkiye takviye yapılması şart.Ocak ayı ara transfer dönemi geliyor.Genellikle ara transfer döneminde ya kulübüyle papaz olan yada kadro dışı kalan oyuncular vitrine çıkar.Yönetimin bu konuda iyi politika izlemesi gerekiyor.
Tüm camiamıza hayırlı,uğurlu olmasını dilerim.

Hiç yorum yok: