22 Kasım 2009 Pazar

Göztepe:0 Eyüpspor:0

.
Her hafta Göztepe ile ilgili kritik yaparken aynı cümleleri kullandığımı farkettim.Takım kötü olsada,sezonun en iyi futbolunu oynasada yine aynı cümleler.Çok ilginç !
Sezonun belkide en iyi futbolu oynandı bugün Atatürk'te.Takım istekliydi.En az bizim kadar galibiyete şartlanmış sahaya çıktılar ve iyi niyetliydiler kabul ediyorum.Topçulara hiç birşey demeyeceğim sadece Recep Gayık ve Şadi Çolak ocak ayından sonra bu takımda kalacaklarsa rica ediyorum boş kaleye şut çalışsınlar sabahtan akşama kadar.4 net gol pozisyonu oldu,3 'ü kaleciyle karşı karşıya.1 tanesi içeri girmez mi be arkadaş?
Topu futbolculardan alıp yönetime atarsak yakalayacak var mı acaba?
Kurduğunuz takım ortada Göztepe Gençlik ve Spor Klübü'nün sevgili futbol şubesi sorumlusu ve sevgili başkanı.Görüyorsunuz değil mi destek verilsede aynı,verilmesede.
Kapasite bu kadar.Bu takım yükselme grubuna kalsa bu sonuçların daha vahimi ortaya çıkacak.Her hafta temcit pilavı gibi söylediğimi yine yeni yeniden söylüyorum sayenizde. Ortasahaya,defansa ve forvete 2 şer takviye akabinde yükü kaldırabilecek bir hoca.Göztepe'nin ihtiyacı budur.Bunlar olmazsa yükselme grubuna kalıp önümüze bakarak geri dönmek Göztepe taraftarını çok daha fazla üzecektir.

Hiç yorum yok: