7 Mart 2009 Cumartesi

GENOA'DAN MADRİD'E

.Bu akşam saat 21:00 'daki Madrid derbisinden önce 19:00 'da Genoa-İnter maçı var.İkiside Ntv de.Biri bitince direk ötekinin yayınına geçilecek.Bence Genoadaki maç günün en zevkli maçı olacak.Genelde büyük hevesle beklenen derbi maçlar izleyenlerini hayal kırıklığına uğratır.Şampiyonluğun en baba adaylarının puan kaybettiği yada terletildiği maçlar daha bir doyurucu olur.
Neyse Madrid derbisi hakkında ön yorum yapmaya gerek duymuyorum zira maçın Real tarafı çok çok ağır basıyor.
Gelelim daha zevkli geçeceğine inandığım Luigi Ferrari stadına,Genoa-İnter maçına.Genoa tarihi boyunca iç saha avantajını iyi değerlendiren bir takım.Tarihi boyunca diyorum çünkü bundan önce de birçok sezonda sahasında haftalarca namağlup rekorları var.Bu senede aynı. 12 maçtır yenilmiyorlar.Özellikle büyük takımları üzerine çeken kontratak futboluna müsait bir takım.Milito gibi İtalya ligi'nin en hızlı golcülerinden birine sahipler.Yani bu akşam Mourinho buram buram terleyecek.
Ayrıca şu 2 maçın arka arkaya gelmesi de çok iyi oldu.Saat 7 den 11 e kadar futbola doyan doyana.

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

xanortis dediğin gibi Genoa iyi mücadele ediyor.Ayrıca Inter'de şampiyonluğun en büyük adayı.Bana görede Genoa-Inter maçı daha zevkli geçecek.Real-Atletico maçı ise alt bitebilir...