13 Mart 2009 Cuma

DANANIN KUYRUĞU ÇOKTAN KOPTU

.Bugün iş çıkışı hangi maçı izlemek istersin deseler elbette Göztepe-Karşıyaka derim.Başka?
Ya Boca-River yada Manu-Liverpool.
Cumartesi günü benim için çok keyifli bir gün olacak.İzlemeye doyamayacağım derbilerden biridir benim için.Bu arada ''Derbi aynı şehrin iki takımıdır'' diyen duayyen abilerden de özür dileyerek maçla ilgili birkaç yorum yapayım.
Öncelikle bu maç ölüm-kalım maçı olmayacak,dananın kuyruğunun falanda kopacağı yok.Manchester arayı açmaya,Liverpool peşinden koşturmaya çalışacak.Kazanan yada kaybeden için çimlerde sürünüp ağlaya ağlaya soyunma odasının kapılarını tekmeleyecek bir pozisyon yok.Bu pozisyonu yaratan Liverpool'un bundan haftalar önce o kapıları tekmelemesi gerekirdi.
Liverpool yıllardır bu kadar inişli çıkışlı bir süreç yaşamamıştı.Benitez'in sezon başında şampiyonluğu ilan etmesiyle birlikte takım ne olduğunu bile anlamadan form'dan düştü.Karşı tarafta ise özellikle Berbatov faktörü ve Ronaldo'nun iyileşmesi ile başlayan süreç bir lig'in puan tablosunun nasıl bir anda değişeceğini de herkese gösterdi.
Maç hakkındaki görüşüm kesinlikle Manchester galibiyetidir.Liverpool'un sezon başındaki performasına geri dönüş yapması Old Trafford 'daki Manu gerçeğini değiştirmez.

Unutmadan şu ''Gerrard vs Ronaldo'' kıyaslamasına da Bollon D'or 'lar sizin olsun Gerrard'ı izlemek bize yeter diyerek karşılık vereyim.

Hiç yorum yok: