8 Mart 2009 Pazar

İNTER BARÇA EL ELE

.
Tahmin kabiliyetimin bu kadar yerlerde süründüğü bir hafta daha önce hiç olmamıştı.Mesela İnter'in Genoa'da takılacağına emindim,mesela Real'in Atletico'yu haşat edeceğine emindim,mesela Villarreal'in Espanyol maçında puan kayedeceğine kendimi o kadar inandırmıştım ki...Malesef hiç biri tutmadı.Real şampiyonluğu Barça'ya hediye etti.İnter Juve ile puan farkını korudu,Villarreal şampiyonlar ligi iddiasını perçinledi.Lig'lerin puan tabloları yavaş yavaş son halini almaya başladı.Haftanın en karlı takımı da elbette Barça oldu.
Madrid derbisinde Agüero ve Casillas dikkatimi çeken iki isimdi.Cassilas'ın kurtardığı %100 lük goller,Agüero'nun kaçırıldıklarıyla perçinleşince maçın 2. yarısı inanılmaz hareketli ve hararetli geçti.
Haftanın en zevkli geçeceğini düşündüğüm Genoa-İnter maçıda 2. dakikada İbra'nın attığı golden sonra tamamen orta sahada futbolun bırakılıp ayaklara çalışıldığı gereksiz faullerin havalarda uçtuğu bir maç halini aldı.İnter öyle ahım şahım bir top oynamadı ama hep kullandığım bir tabir vardır; ''büyük takımlar kötü oldukları günlerde bile maçı almayı bilmeli''.
Torino derbisini Juve rahat rahat kazandı.Kazandı ama tarlada pıntık pıntık topladığı pirinçler sene sonu gelmeden elinde patladı.Juve bu topu İnter'in puan kaybettiği haftalarda oynasaymış keşke.Bunun için de bir tabirimiz var elbet; ''uyan çüküm sabah oldu''.

Hiç yorum yok: