19 Şubat 2009 Perşembe

İZMİRSPOR v GÖZTEPE

. Yeni hoca,yeni oyuncular,çehresi tamamen değişmiş bir Göztepe..
Yükselme grubu maçları başlamadan önce en az 5 hafta Göztepe'ye müsama gösterilmesini düşünenlerdendim.Takım ilk maçta Maraş karşısında çok kötü 3-0 yenilmesine karşın ilerki haftalarda birşeyler yapabileceğinin sinyalini vermişti.2. hafta oynadığımız Bafra maçından söz etmek dahi istemiyorum.Zira patates tarlası görünümlü,derme çatma inşa edilmiş bir stadda Manchester United gelse 3 puan alamazdı.İlk iki haftanın görünümü buydu.Göztepe iyi yoldaydı.Yenildiği,berabere kaldığı maçta bile bir sonraki hafta için umut veriyordu.3. ve 4.hafta Hatay ve Pursaklar maçına çıkıldı.Özellikle Hatay maçında kötü oynanmasına rağmen kazanılması beni daha da umutlandırdı.Her zaman söylerim ''şampiyonluğa oynayan takımlar o gün kötü olsa bile kazanmayı bilmeli''.Göztepe iki maçtada vasatın üzerine çıkamadı ama kazanmayı bildi. Yeni transferlerin CV si kötü değil.Bir tek kaleci Tamer haricinde.Bözüyükte oynarken saç baş yoldurur cinsten yediği golleri futbolla ilgili forumlarda,sitelerde okudukça telaşa kapıldık haliyle.Son haftalardaki görüntüsü fena değil.Hiç olmazsa topa ne zaman çıkacağını,maç esnasında geri dörtlü ile irtibat kurmayı becerebiliyor.
Bugün yağmurlu bir havada saat 19:00 da İzmirimiz'in eski ve köklü kulüplerinden İzmirspor ile maçımız var.İzmirspor Altay kadar olmasada bize ters gelen kulüplerden bir tanesi.Klasmandaki performanslarını Yükselme grubuna taşıyamadılar.Bu maç onlar içinde dönüm noktası niteliği taşıyor.Dişe diş,göze göz oynayacakları kesin. Takımda eksikler çok fazla.Sağ kanatın bana göre dinamosu Emir,gol yollarında en güvendiğim adam Recep,Yiğit ve Hakan Üstün sakat,defansın bel kemiği Evren cezalı.Bu bizim için çok büyük handikap.Hele ki her maçın final niteliği taşıdığı bir zamanda.
İzmirspor ise tam takım çıkacak bugün.Eksik ve sakat oyuncuları yok.
Tribünlere gelince;İl Güvenlik Kurulu Göztepe'nin talep ettiği kapalı tribüne taraftar alınmasını red edince yağmur çamur altında açık tribün bize,kapalı tribün komple İzmirsporlu taraftarlara tahsis edildi.Açık 10,kapalı 11 lira olarak belirlendi.Bence çok gereksiz bir karar.İzmirspor'lu taraftarlarla herhangi bir sorun çıkmayacağı aşikarken.Maçı Yeni Tv naklen verecek.Yağmura ve naklen maç yayınına rağmen Göztepe taraftarı takımının yanında olacak.

Muhtemel 11;
Tamer,Serdal,Burak,Eriş,Bulut,Mert,Ferhat,Tayfun,Ali,Mehmet Akif,Tayfur Emre

Hiç yorum yok: