27 Mayıs 2010 Perşembe

Özcan Kızıltan Göztepe'de

.
Kemal Kılıç,Levent Eriş ve bir dünya teknik direktörün ismi zikredilirken bugün sürpriz bir kararla Göztepe'nin dümenine Bucaspor'u Süper lig'e çıkartan Özcan Kızıltan geçirildi.
Bilmeyenler için Özcan Hoca 'yı şöyle tanımlayabiliriz; bu yıl Bucaspor'da takımı kuran Kemal Kılıç 7. hafta sonunda Adanaspor'a geçince takımın başına geçirildi.30 küsür hafta boyunca Bucaspor'da başarılı bir grafik çizdi.İçerde dışarda Bucaspor'un 3 'er 4'er gol attığı maçlarda takımın başında Özcan Hoca vardı.Her ne kadar 2. lig'de Sakaryaspor'da başarısız gibi gözüksede bu seneki CV 'si kayda değerdi bana göre.
Göztepe taraftarı bilindiği üzre genelde isim yapmış hocaları tercih eder.Özcan Hoca'nın ismi duyulduğunda da biraz tepki verilmedi değil tabi.Göztepe'de başarılı olur yada olamaz bilemiyoruz.Sonuçta 3. lig hocası değil,Bankasya lig'in şampiyonu transfer edildi.Ali Gültiken de bu eksende Bankasya'dan transfer yaparak takımı daha profesyonel oyuncularla donatacağız tarzı bir demeç vermişti.Bu çok önemli.Takımın orta sahası ve forveti en başarısız olan mevkilerdi.
Özcan hoca diğer bahsi geçenlerin içinde pek isimli biri değil ama şunu da unutmamak lazım bu yıl isimli diye transfer edilen hocaların da performansları ortada.Lig'ine göre daha mütevazi hoca'lar çok daha başarılı.

Başarılı olan mütevazi hocalar;
Akhisarspor-Atilla Özcan
Güngören-Turhan Özyazanlar
Karabükspor-Yücel İldiz
Bucaspor-Özcan KızıltanBursaspor-Ertuğrul Sağlam
Kayserispor-Tolunay Kafkas

Lig'ine göre şöhretli hocalar;
Karşıyaka-Reha Kapsal,Erdoğan Arıca
Altay-Zagor Zafer gitti,Güvenç Kurtar geldi.
Rizespor-Ümit Kayıhan
Galatasaray-Rijkard
Fenerbahçe-Daum
Beşiktaş-Mustafa Denizli

2 yorum:

forzaroma dedi ki...

Bence olabilecek en mantıklı hareket.Hem İzmir'i bilen hem Göztepe'nin beklentilerine karşılık verebilecek bir isim.Başarılı olacağı kesin ama takıma takviye şart.

Ozan dedi ki...

@forzaroma
elbette takviye şart, takımda adam kalmadı ki :))

özcan hoca ismine ilk etapta burun kıvırdık ama biraz düşününce iyi bir seçim olarak görünüyor. umarım başarılı olur.