17 Mayıs 2010 Pazartesi

Kadıköy'de Skandal

.
Fenerbahçe-Trabzon maçını Lig TV,Bursaspor-Beşiktaş maçını Spormax verdi bu akşam.Tabi millet 'te bir o kanal,bir bu kanal gezinip durdu.Tribünlerdeki taraftarlar ise ordan burdan duydukları haberlerle birbirlerinin maçları hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştılar.Yalnız Kadıköy'de bu akşam tam bir fiyasko yaşandı yada Antu'nun dediği gibi bir skandal.
Maçın uzatma dakikaları oynanırken saha içinden yapılan anons Bursa-Beşiktaş maçının 2-2 berabere bittiği yönündeydi.Tv başında izleyen bizler Spormax kanalına döndük bir anda.Bir baktık ki maç 2-1 Bursaspor'un galibiyetiyle bitmiş.Ne oluyor,ne bitiyor demeye kamadı Fenerbahçe-Trabzon maçı bitti.Konfetiler,balonlar eşiliğinde sahaya giren binlerce insan şampiyonluk kutlamaya başladı.Buarada Tv başında izleyenler ise hala ne olup bittiğini anlamamış vaziyette bir o kanal bir bu kanal gidip geliyor.
Bakıyoruz Kadıköyde bayram havası var,kanal değiştiriyoruz Bursada da şampiyonluk kutlamaları.Daha sonra Kadıköydeki yayın kesildi ve Bursaya bağlanıldı.Bursaspor'un şampiyon olduğu ekranın altında duyuruldu.Buarada Kadıköyde millet hala eğleniyor.
Tabi onlara bu yanlışlık nasıl anlatıldı,sahaya girip kutlama yapan binlerce Fener'li nasıl dışarı çıkartıldı bilemiyorum ama bu olayda ciddi anlamda Fenerbahçe taraftarının gururuyla oynandı.
Onu da geçtim uzatma dakikalarında rakip kaleye saldıran Fenerbahçeli futbolcuların hızını kesmesinde bile etken olmuştur.Bu anons öyle kolay geçiştirilebilecek,bir özürle,bir kusura bakmayın ile hallolabilecek birşey değildir.
İşin ironisi ise Galatasaraylılara iyi bir malzeme çıkmıştır..

Hiç yorum yok: