20 Mayıs 2010 Perşembe

Kemal Kılıç Sesleri Yükselirken

.
Biz hep ne diyoruz;Futbolcusundan teknik heyetine,yönetiminden sportif direktörüne kadar ortaya bir hedef koyan ve bu hedefe giden yolda somut,olumlu adımlar atan kişiler bu kulüpte yer alsın.Kemal Kılıç idealist bir hoca.Hedefleri var,CV si sağlam.Kemal hoca ile anlaşamasak bile yine o ayarda vizyonu sağlam hocaların dışına çıkılmamalıdır.
Birde kaleci Sinan konusunda birçok kişi ketum düşünüyor bence.Sinan iyi bir kaleci ama alternatifsiz değil.Hatırlasanıza Ramazan kaleyi Bülent Atamana bıraktığında Bülent ikinci kaleciydi ve Göztepenin yükünü kaldıramayacağını düşünüyorduk.Bülent çıktı çatır çatır maçlar aldı tek başına.Efsane oldu,rakip forvet'in üzerine yürüdü,kavga etti,libero gibi müdafa yaptı,stoper gibi top kesti.Sonra adama eşkiya dedik.
Geçenlerde arkadaşlarla birlikte sahilde oturuyoruz,Ali Gültiken geçti önümüzden.Adam herkese selam verdi.Güzelyalı esnafını tek tek dolaşıp şampiyonluk sözü veriyor.Bu kulübe geç geldim,ama en az sizin kadar Göztepeliyim diyor.Tam halk adamı,semt ile bütünleşti.
Yalnız İsmail Hakkı Gül başkanlığa devam edip etmemeyi tekrar gözden geçirmelidir.Şampiyonluk yolunda profesyonellik önplana alınacaksa,önce yönetim ve yönetimin başında olan kişilerin profesyonel olup olmadığına bakılmalıdır.
2010-2011 sezonuna ayakları yere basan bir Göztepe olarak girmeliyiz.Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalı.Bu kulüp bizimdir.

Hiç yorum yok: