10 Mart 2010 Çarşamba

Günün Maçı

.
Günün maçı desek te Manchester Utd-Milan maçından sonra tur'u geçecek takım final biletini alır demek güç.Şampiyonlar Lig'inde dün ile bugün arasında çok fark var.Bayern dün akşam rakibinin beceriksizliği sonucu tur'u geçti.Karşısında bir İngiliz olsaydı biraz zor geçerdi.
Arsenal Premier lig'de kendi çıtasını bir kademe yukarı çekti.Maç fazlasıyla Manu lider,Chelsea ikinci,Arsenal 3. gidiyor.İngiltere lig'inde daha oynanacak 9 maç var.İngiliz basını bu sene Arsenal ya lig'inde şampiyon olur yada Şampiyonlar Lig'inde final oynar görüşünde.
Real Madrid'e gelecek olursak;kendi lig'inde Barça'nın Almeria ile deplasmanda berabere kalmasıyla liderlik koltuğuna kuruldu.Higuain ve Ronaldo birlikteliği cuk diye oturdu takıma.Bugün Fransızları rahat rahat geçeceklerini düşünüyorum.
Günün maçına gelecek olursak;Manu-Milan maçları enteresan geçer.İngilizler en şaşa'lı dönemlerinde bile Milan'a karşı bariz bir üstünlük kuramamıştır.Ama bu sefer ilk maçtaki skor'un avantajı ve Milan'ın SeriA daki oynadığı futbolu göz önüne aldığımızda bende Manu'nun tur'u geçeceğini düşünüyorum.Luis Anderson,Owen, Ryan Giggs, Wes Brown 'ın sakat ve Carrick'in kart cezalısı olmasına rağmen.

Hiç yorum yok: