20 Şubat 2010 Cumartesi

Göztepe:1 Ş.Urfaspor:0

.
Geçen haftaki Telekom deplasmanına giden Göztepe taraftarı çok fazla küfür etmiş,küfürmetre'deki 4 çizgi dolunca bir maç seyircisiz oynama kararı verilmiş!
Bu kararın yanlışlığından yada haksız verilişinden ziyade dikkatinizi çekmek istediğim başka bir husus var.Karar verildikten sonra ben seyircisiz oynayacağımız maçın en erken 1 ay sonra'ya denk geleceğini düşünüyordum.Genelde öyle olmuyo mu?
Olmuyormuş.Daha doğrusu Göztepe'ye olmuyormuş.Maçın gece oynanması için müracaatlar devam ederken maça 2 gün kala TFF 'nin internet sitesinde Göztepe-Ş.Urfaspor maçı zart zurt sebebiyle bu hafta seyircisiz oynanacaktır.Evet yanlış duymadınız.Maça 2 gün'cük kala söyleniyor bu.
Apar topar alınan bu karar Göztepe'nin lig'de ilk galibiyetini almak için futbolcu,taraftar,yönetici tüm camia'nın kenetlendiği,Alsancak stadını ful doldurarak Urfa'yı eze eze yenmenin hesaplarının yapıldığı bir hafta,son 2 gün.Komik değil mi?
Ama ne oldu,Futbolcular sanki taraftarı Alsancak stadını doldurmuş gibi oynadı.Söke söke kazandı maçı.
Kulübümüze bu haksız cezayı verenlere,Göztepe'yi grubun en zayıf takımı olarak değerlendiren Ş.Urfaspor'un başkanına ve takıma inanmayanlara hediye olsun bu güzel galibiyet.
Bu takım bu lig'den çıkacaktır.

2 yorum:

forzaroma dedi ki...

Tebrikler kardeş.% 100 Göztepe kazanır diyordum çünkü bu maç gitse iş çok zora girecekti.Umarım böyle devam eder.İzmire Selam olsun.

xanortis dedi ki...

bende emindim kazanacağımızdan.inşallah aynı hızla devam.teşekkürler.