5 Şubat 2010 Cuma

Kırmızı Kart

.
1. Göztepe Taraftar Kartı şahsa özel bir kart olup 1 (bir) kişiliktir ve sadece yukarıda kimlik bilgileri belirtilen sahibine Göztepe SK tarafından düzenlenen kampanyalar çerçevesinde tanınan haklardan yararlanma fırsatı sunar.
2. Bu kampanya çerçevesinde dağıtılacak olan Göztepe Taraftar Kartı, Göztepe SK'nın malı olup, Göztepe SK bu kart ile ilgili tüm kuralları belirlemede, istediği zaman değiştirmekte ve kart sahibinin hukuki (UEFA, FIFA, Türk Hukuku Mevzuatı vb.) kurallara ve genel ahlaka aykırı davranışlarda ve durumlarda bulunulduğunun tespiti halinde herhangi bir geri ödeme yapmaksızın, kartı geri alıp geçici ya da tamamen iptal etmekte serbesttir.
3. Taraftarın kartı kaybetmesi ya da çaldırması durumunda sorumluluk tamamen kendisine ait olup, çalınan ya da kaybedilen kartın iptali için Göztepe SK'ne bildirimde bulunması gerekmektedir. Beher yenilenecek kart bedeli 20 YTL olup Göztepe SK tarafından Taraftar'dan tahsil edilip yeni kart Taraftar'ın belirlediği ulaştırma yöntemiyle maliyeti karşılığı kendisine ulaştırılır.
4. Göztepe Taraftar Kartı ile alınan maç biletlerinin kanun dışı yollardan satıldığı tespit edilirse kart derhal iptal edilir.
5. Taraftar bu kampanya ile ilgili vermiş olduğu kişisel bilgilerin Göztepe SK tarafından ticari faaliyetler çerçevesinde ve üye işyerlermiz ile yapılacak işbirliklerinde kullanılmasını peşinen kabul etmiş sayılacaktır.
6. Göztepe Taraftar Kart'ın kullanım süresi, imza tarihinden itibaren 13 aydır.
Valla nedir ne değildir hala anlamış değilim.Mesela 70 liralık alışverişe 10 lira indirim imkanı sağlıyormuş.Fakat en çok satılan ürün olan forma'nın fiyatı 69 lira olunca mutlaka yanında birde bardak almak zorunda kalıyorsun.Kart'ın dizayn'ı güzel,Swiss Otel'e tanıtıma giden arkadaşlarda çok kaliteli bir organizasyon olduğunu söylediler.Kart'ın amacını,getireceği avantajları ilerleyen günlerde daha iyi anlarız.Ama cüzdanda Göztepe logolu bir kart taşımak güzel birşey tabi.

Hiç yorum yok: