14 Şubat 2010 Pazar

Gaziantepspor:2 Beşiktaş:0

.
Maçı baştan sona kadar büyük bir keyifle izledim.Beşiktaş'tan ziyade Gaziantepspor'u izledim de diyebilirim.Aslında maçı izlemek gibi bir düşüncem de yoktu.Akşam spor'dan gelip direk yemek masasına oturup 77 'ye bastığımda maçın 11. dakikası oynanıyordu.Birkaç saniye sonra Antep'in golü geldi.Daha sonra maç iyice sarmaya başladı.Gaziantepspor'un daha maçın başında kurduğu atak futbol Beşiktaş'ı afallattı.Hani bir adama sürekli vurmaya devam edersen o adam kafayı kaldırıp sana bir yumruk atacak fırsatı olmaz ya..işte öyle birşey.
Maçın skoru 5-0 da olabilirdi,2-2 de bitebilirdi.Sonucu iki adam etkiledi.Biri Antep'li Julio Cesar,diğeri Beşiktaş'lı Nobre.İkisininde kaçırdığı yüzde yüzlük goller kendi takım arkadaşlarına bile saç baş yoldurttu.Hele o Nobre'nin 72. dakikada önü bomboşken vole çekecem diye topu yere çarptırıp aut'a atması komediydi.Birde kafa ortasını kalecinin kucağına atması..
Julio Cesar'ın altı pastan kaçırdığı inanılmaz pozisyon ve Antep'in direkte patlayan iki şut'u.Birde genç yetenek Olcan 'dan bahsetmek lazım.Maç boyunca sahanın her yerine ayak bastı,pasörlük yaptı,top dağıttı ve Sivok tarafından kramponun tabanıyla bir tekme yedi.Bana göre kırmızı kartlık bir harekete hakem sarı kart gösterdi. Antep hiç zorlanmadan kazandı.Tebrikleri hak ettiler.

Hiç yorum yok: