27 Ekim 2008 Pazartesi

VİLLARREAL vs ATLETİCO # 4-4

.
Atletico'nun Barça ve Real maçlarındaki mağlubiyetlerini,Villarreal'in ise şampiyonlar ligindeki muhteşem futbolunu baz aldığımızda mutlak favori karşıdan kendini belli ediyordu.Dün bahis bültenlerini karıştırdığımda da bu üstünlüğü birçok yazar işlemiş,hatta bir kısmı Villerreal'i banko bile göstermişti.
Atletico'nun boş bir takım olmadığını düşünerek,bundan önceki maçların hezimetlerini de göz önüne alarak kendini affettirmesi için fırsat bu fırsat,bir galibiyet bekliyordum açıkçası Madrid'lilerden.
Henüz 21. dakikada Simao ve Forlan'la 0-2 öne geçtiler.Ne var ki 38. dakikada Benaga'nın saçma sapan bir hata yüzünden oyundan atılmasıyla Madrid'liler çözüldü.2. yarı başlar başlamaz Villerreal ekmeğini çıkarttı bu işten.47,51,57 ve 68. dakika gibi kısacık bir süre zarfında 4-2 yi yakalamayı başardılar.Simao takımını ateşleyen,gol yollarında rakip müdafayı yırtıp geçen bir adam.Dün çok beğendim oynadığı futbolu.Zaten kendisininde kişisel gayretiyle 83. dakikada maçın hakkının beraberlik olması gerektiğine inananları umutlandırdı.Akabinde 85 te Garcia nın ayağından gelen golle maç hakettiği gibi beraberlikle sonuçlandı.38. dakikadan sonra 10 kişi mücadele etmeselerdi eminim Villarreal deplasmanından 3 puanla dönebilirlerdi.İnanıyorum ki bu takım bundan sonraki maçlarında kendine gelecek ve lig sonunda,puan cetvelinde tahmin edilenin de üstünde bir yerde bulacaktır kendini.

Hiç yorum yok: