22 Ekim 2008 Çarşamba

FENERBAHÇE 2-5 ARSENAL

.Maç öncesi Fenerbahçe'nin TSL de oynadığı futbolu baz aldığımızda bu sonucun-hatta daha da fazlasının- herkes farkındaydı.Ortada hayal kırıklığı oluşturacak bir neden yok bence.
Maç başlamadan önce gerek spor yazarları gerekse Fenerbahçeli arkadaşlar sürekli Arsenal'in 3 as defans oyuncusunun yokluğundan ve bunun Fener'e bir avantaj sağlayacağından bahsedip duruyordu.Herhalde heyecanlanmalarındandır ki hesaba katmadıkları bir gerçek vardı;Arsenalde 3 oyuncunun,Fenerde ise komple defansın yokluğu.

Aragones aylar önce ''istediğim topçuları almadınız'' diyerek yönetime karşı bir ön savunma yapmıştı hatırlarsanız.Peki sormak lazım Aragones'e;sana böyle bir vaat verdiler mi,yoksa vermediler mi?
Böyle bir vaat verildiyse bunun sorumlusu direk Fenerbahçe yönetimidir.Sen değilsin.
Birde yeri gelmişken söylemek istiyorum;zaten sayıları bir elin 5 parmağını geçmeyen Türk oyunculara bu kadar yüklenilmesine de bir anlam veremiyorum.
Neden Volkan'a verdiğiniz tepkinin aynısını Carlos'a vermiyorsunuz yada neden Guiza'ya sahip çıktığınız kadar Burak'a sahip çıkmıyorsunuz?Gerçi duyduğum kadarıyla maç sonunda Carlos da ıslaklanmış.. O da nazar boncuğu olsun Fenerli arkadaşların.


Forma satmak için 6+1 hakkını zamanın sansasyonel,şimdi'nin içi geçmiş futbolcuları ile dolduran arsız yöneticiler biraz olsun klüplerini düşünselerdi 7 gereksiz adama milyon euro'lar vermek yerine sağlam 4 yabancı ve kaliteli Türklerden oluşan,çok daha ''iş yapar'' bir kadro oluşturabilirlerdi.(sözüm ona Fener'den bahsediyoruz ama bu anlayış sadece onlarda değil taraftarının iyi niyetini kötüye kullanan hemen her klüp yöneticisi için geçerli)

21 EKİM SALI#CL TOPLU SONUÇLAR
Zenit 1-1 Bate Borisov
Villarreal 6-3 Aab
Bayern Münih 3-0 Fiorentina
Juventus 2-1 Real Madrid
Steaua Bükreş 3-5 Lyon
Manchester United 3-0 Celtic
Fenerbahçe 2-5 Arsenal
Porto 0-1 Dinamo Kiev

Hiç yorum yok: