29 Eylül 2009 Salı

SESLER YÜKSELİYOR

.
Açıkça söylemek gerekirse Sarıyer maçıyla ilgili içimden ne bir analiz yapmak geliyor nede kritik,falan fişmekan..
Yalnız demeden geçemeyeceğim Göztepe Majdan'dan sonra bir cengaver yiğit kazandı ki sormayın.Adı Sinan.Eskişehirden geldi.1987 doğumlu genç bir kardeşimiz.Maçtan sonra taraftarların çağrılarına kulak verip tribünlere koşarken gözlerindeki o parıltı görülmeye değerdi.

Gelelim Sarıyer maçı esnasında ilgimi çeken bir diğer gelişmeye.Malumunuz Akif Hocanın takım 10 kişi kaldıktan sonra oyunu beraberliğe yıkma düşüncesiyle Şadi-Bulut değişikliğine gitmesini tribünden Nizam Diyadin'in bile eleştirdiği sıralarda Göztepe eşrafının bir kısmının Ümit Kayıhan sohbetlerine koyulduğunu farkettim.

Hatta Sarıyer maçından haftalar önce sevdiğim birkaç arkadaşım bu konu üzerine Facebook'ta ''Eski günler gelsin yeniden'' sloganıyla bir birleşme bile oluşturmuş.

> http://www.facebook.com/group.php?gid=169900874127

Sohbet konusu bile insana heyecan veriyor.Hocamızı yeniden 90'lı yılların sonundaki kırmızı poları ile teknik kulübede görmek bana mutluluk verir.
Bu vesile ile hocamıza naçizane blog'um dan sevgi ve selamlarımı gönderir,sarı kırmızı günlerde hep beraber olmayı dilerim.

Hiç yorum yok: