29 Eylül 2009 Salı

BİR HAYKIRIŞ ÖYKÜSÜ '' İSYAN ''

.
Dünden,Bugüne GÖZTEPE'miz Ve Takımımız ile Özdeşleşen İsyan Kavramını Ele Alan ve Kemal TELCİ Tarafından Yaklaşık Bir Ay Önce Yapımı Tamamlanan "İSYAN" Belgeselinin Gösterim Tarihi Ve Yeri Kesinleşti.

8 Ekim 2009;Perşembe Günü Saat 21.00'da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde(Narlıdere Yeni Belediye Binası Yanı-Şehitlik Karşısı) Gösterimi Yapılacak Belgeselin Biletleri Yalı Taraftar Derneği Aracılığı İle Satılmaktadır,Biletlerin Son ve Çok Kısıtlı Bir Bölümünün Satışı İse Gösterim Günü Salon Önünde Yapılcaktır,Belgesel Gösterim Dışında Hiçbir Yerde Yayınlanmayacaktır.

Belgeselde GÖZTEPE'miz İçin Kurulan RESMİ Derneklerinin Başkan Ve Temsilcilerinin Yanı sıra,İzmir Medyasından Saygın Kalemleri,Tv Program Yapımcıları,Göztepe'mizin Efsane Futbolcuları,Emniyet Amirleri ile Yapılan Röportajlar Başta Olmak Üzere Yaklaşık 50 Kadar Söylem Ve Çok Sayıda Maç,Tribün,Etkinlik ve Arşiv Görüntüleri Bulunmaktadır.

1 saat 50 Dakika Uzunluğundaki Belgesel Tamamı İle HD Görüntü Kalitesindedir.84 Yıllık GÖZTEPE Caiması Ve İzmir Sınırları İçerisinde Bululan Diğer Takımlar Arasında Bir İlk Olacak Olan Belgeselin Gösteriminde Hep Beraber Olabilmek Dileği İle.

> http://www.facebook.com/video/video.php ... 3059911260

Hiç yorum yok: