28 Kasım 2008 Cuma

FERGUSON vs HUGHES

.
Boynuz kulağı geçer mi geçmez mi bilemem ama burda tasvir edilen kulak Ferguson ise boynuz olabilmek için İngiliz fırınlarında ekmek bırakmamak lazım.Bu pazar Manchester derbisi oynanacak.Bir anlamda Ferguson ve öğrencisinin boynuz kulak mesafesine bakılacak.Neden Ferguson'u alt etmek bu kadar önemli derseniz;Hocanın teknik direktörlük tarihi boyunca yetiştirdiği onlarca belkide yüzlerce öğrenciden sadece 5'i Fergusonlu Manu'yu yenmeyi başarmış.Bunların içinde Hughes da var.2006 yılında Blackburn'ün hocasıyken Manu'yu kendi sahasında 3-4 mağlup etmişler.O gün bugündür de ne kendisi nede sınıf arkadaşlarının maç kazanmışlığı yok.
Kimler kimler var bu furyada.Mesela Bryan Robson,Steve Bruce,Roy Keane,Alex McLeish,Paul Ince,Alex McLeish bunlardan bir kaçı.
Birde ortam bu kadar gerilmişken Giggs'in Manchester Evening News'e verdiği demeçe bir bakın;
''Bahsedilen para gerçekçiyse dünyanın en iyi oyuncularını alabilirler. Ancak şampiyon olmak için çok daha fazlasına ihtiyaçları var. Chelsea bunu yaptı biliyorum ama onlar zaten ilk üçte olan bir takımdı. Ancak Manchester City bence ilk altıda bile değil. Dördüncü takım olmaları için bile bence çok zamana ihtiyaçları var''.
Doğru bildiğin gerçekler bazen söylenmez Giggs paşa.Hele senin gibi futbolu yalamış yutmuş biri için.

Hiç yorum yok: