14 Ocak 2010 Perşembe

Futbolcu Kocayınca

.
Kurt'u,börtü böceği bilmem ama futbolcu kocayınca 3 günlük adamın yedeği de olur,gönderilirde.Bir spor kanalında okudum daha sonra anket'i yapan AS 'ın internet sitesine baktım 9,450 kişinin oy kullandığı Raul vs Benzema anketinde %85 Benzema'dan yana oy kullanmış.16 senelik Raul Gonzalez 3 günlük Benzema'ya böyle yedirilir işte.
İspanyol taraftarların genelinin bakış açısı budur aslında.Vefa diye bir olgu yoktur onlarda.Eminim Barça'da olsaydı böyle bir anket onlarda aynı kararı verirlerdi.Figo İspanyolların bu özelliğini bildiği için arkasına bile bakmadan çekip gitti Barcelona'dan vakti zamanında.
Bizde böyle bir şey yoktur.O yüzden ilginç geliyor.Futbolcu emektarsa,iyi niyetliyse kötü oynadığı dönemlerde bile taraftar arkasında durur.

1 yorum:

forzaroma dedi ki...

Raul Madrid 'in kafasını tekmeye sokan kahramanıdır ama maalesef futbolda bu tip vefasızlık örnekleri çoktur.Real Madrid Ruhu olmayan para ekseni etrafında istediğini alan Şımarık çocuklar gibidir.Bu nedenle Raulu satarlar hiç şaşırmam daha öncede Hiero'yu bir kalemde silmişlerdi.Real Madrid paranın takımıdır ve bu eksende taraftarınında vefası ve ruhu yoktu.